MODUL-OK Kft. hírcsatorna

MODUL-OK szakmai hírek, információk: feliratkozás
  • HACCP
  • HACCP

.:: MODUL-OK Szolgáltató és Tanácsadó Kft. ::.

Fokozott ellenőrzés: célkeresztben az alma és a dinnye

 

Fokozottan vizsgálják az ellenőrök a mostani bőséges piaci felhozatal idején a zöldségek, gyümölcsök minőségét, különös figyelmet fordítanak a permetszer-maradványokra.

Bővebben...

 

NÉBIH zöldszám a boltokban

Az Élelmiszerlánc-felügyeletért és Agrárigazgatásért Felelős Államtitkárság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) közös levélben fordult a legnagyobb Magyarországon működő élelmiszerforgalmazó áruházláncokhoz azért, hogy hozzájárulásukat és közreműködésüket kérjék a NÉBIH zöldszám hirdetés üzleteikben történő elhelyezéséhez.

Bővebben...

 

Befőzési praktikák az élelmiszerbiztonság szemszögéből- NÉBIH

A nyár egyik kedvelt időtöltésével, a biztonságos befőzéssel kapcsolatban állította össze legújabb lakossági tájékoztató anyagát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH).

Bővebben...

 

Dinnyeszezon: lékelés, darabolás, értékesítés -szabályosan

Az értékesítés helyén a vásárló jelenlétében a dinnye lékelését és részekre osztását jogszabály nem tiltja, viszont a tevékenység végzésénél az élelmiszerbiztonság szavatolásának érdekében az Európai Parlament és Tanács élelmiszer-higiéniai rendeleteiben foglaltak betartása kötelező.

http://eatinggoodly.files.wordpress.com/2011/08/watermelon_large_large.jpg

Bővebben...

 

Globális élelmiszerbiztonsági index

Globális élelmiszerbiztonsági indexet jelentetett meg a DuPont – áll a társaság közleményében. A vállalat az index kidolgozásával az Economist magazin „Intelligence Unit” kutatócsoportját (EUI) bízta meg. A mutató az élelmezési bizonytalanság mögött meghúzódó tényezőket vizsgálja 105 országban, valamint azonosítja a tökéletesítésre vagy reformra szoruló területeket.

decoration-map of the world

Bővebben...

 

Ügyfélkapu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés