MODUL-OK Kft. hírcsatorna

MODUL-OK szakmai hírek, információk: feliratkozás
  • HACCP
  • HACCP

NÉBIH zöldszám a boltokban

Az Élelmiszerlánc-felügyeletért és Agrárigazgatásért Felelős Államtitkárság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) közös levélben fordult a legnagyobb Magyarországon működő élelmiszerforgalmazó áruházláncokhoz azért, hogy hozzájárulásukat és közreműködésüket kérjék a NÉBIH zöldszám hirdetés üzleteikben történő elhelyezéséhez.

A Hivatal márciusban indította el az ingyenes hívható zöldszám szolgáltatását, melyen keresztül a fogyasztók az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos panaszaikat egyszerűen és gyorsan bejelenthetik.

 A lakossági telefonok lehetőséget teremtenek arra, hogy az élelmiszerlánc-biztonsági szakemberek gyorsan, célzottabban reagálhassanak egy-egy problémára.

A kezdeményezéssel a Hivatal célja, hogy a lakosság a zöld szám szolgáltatással kapcsolatosan minél szélesebb körű tájékoztatást kapjon.
A kihelyezésre szánt plakátokat és matricákat az élelmiszer-vállalkozások által igényelt példányszámban a NÉBIH térítésmentesen biztosítja.
Amennyiben az élelmiszer áruházláncok csatlakoznak a kezdeményezéshez, a vásárlók várhatóan szeptembertől találkozhatnak a NÉBIH zöldszám hirdetéseivel a résztvevő üzletekben.

Forrás: nebih.gov.hu, 2012. augusztus 8.

 

Ügyfélkapu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés