MODUL-OK Kft. hírcsatorna

MODUL-OK szakmai hírek, információk: feliratkozás
  • HACCP
  • HACCP

.:: MODUL-OK Szolgáltató és Tanácsadó Kft. ::.

Befőzési praktikák az élelmiszerbiztonság szemszögéből- NÉBIH

A nyár egyik kedvelt időtöltésével, a biztonságos befőzéssel kapcsolatban állította össze legújabb lakossági tájékoztató anyagát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH).

Bővebben...

 

Dinnyeszezon: lékelés, darabolás, értékesítés -szabályosan

Az értékesítés helyén a vásárló jelenlétében a dinnye lékelését és részekre osztását jogszabály nem tiltja, viszont a tevékenység végzésénél az élelmiszerbiztonság szavatolásának érdekében az Európai Parlament és Tanács élelmiszer-higiéniai rendeleteiben foglaltak betartása kötelező.

http://eatinggoodly.files.wordpress.com/2011/08/watermelon_large_large.jpg

Bővebben...

 

Globális élelmiszerbiztonsági index

Globális élelmiszerbiztonsági indexet jelentetett meg a DuPont – áll a társaság közleményében. A vállalat az index kidolgozásával az Economist magazin „Intelligence Unit” kutatócsoportját (EUI) bízta meg. A mutató az élelmezési bizonytalanság mögött meghúzódó tényezőket vizsgálja 105 országban, valamint azonosítja a tökéletesítésre vagy reformra szoruló területeket.

decoration-map of the world

Bővebben...

 

Élelmiszer-biztonsági jótanácsok utazáshoz

Az egzotikus úticélok kedvelőinek szól a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal legújabb tájékoztatója, melyben ezúttal az étel-, italfogyasztás veszélyeiről és a megelőzés lehetőségeiről olvashatnak az érdeklődők.

Bővebben...

 

Ésszerűbb élelmiszer-biztonsági követelmények a helyi piacokon

A Vidékfejlesztési Minisztérium a helyi piacok számára könnyebben betartható élelmiszer-biztonsági követelményrendszert határoz meg a június 11-étől hatályos rendeletében. Az enyhítés célja, hogy a vidéki emberek megélhetési lehetőségeit javítsa, és a hazai, hagyományos termékek piaci érvényesülését elősegítse.

Bővebben...

 

Ügyfélkapu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés