MODUL-OK Kft. hírcsatorna

MODUL-OK szakmai hírek, információk: feliratkozás
  • HACCP
  • HACCP

Munkatársaink

 

Tanácsadóink, oktatóink:

 

Dr. Dúl Udó Endre

A cég alakulása óta vezető tanácsadóként és oktatóként dolgozik. Az élelmiszerbiztonsági /HACCP/ rendszerek kidolgozásában és elterjesztésében országosan is elismert szakember. A COOP hálózat részére készített élelmiszerkereskedelmi élelmiszerbiztonsági rendszer és a hozzá tartozó adaptációs rendszer kidolgozója.
Az oktatási és továbbképzési anyagok szerkesztője és társszerzője. Kiemelt szakterülete a folyamatirányítás valamint a technológiai tervezés és tanácsadás.

Közreműködött nemzetközi programok kapcsán az élelmiszerbiztonság oktatása és terjesztése elősegítésének folyamatára alakult /ECCEAMST/ projektben vezető tanácsadóként. Rendszeresen oktat és vizsgáztat különböző intézményekben is. A cég ügyvezetője.

Tanácsadói működését megelőző életpályája:

Már pályakezdőként termelési rendszereknél vezető szaktanácsadói feladatkört látott el. 2 évig termelő gazdasági egység főmérnökeként dolgozott, majd vezető szaktanácsadóként működött 10 évig. Egyetemi adjunktusként oktatott 9 évig, majd a Gödöllői Agrártudományi Egyetemi Kutatásszervezési és Szaktanácsadó Intézet igazgatójaként dolgozott 5 évig. Kereskedelmi igazgatóként tevékenykedett az Agrokernél és IC Rt.-nél, majd később megszervezte a MODUL-OK Kft., amely a kezdetektől fogva stabil pénzügyi és szakmai alapokon nyugvó, elismert vállalkozás. 
 

Dúl Udó Endre

Élelmiszeripari mérnök végzettséggel a cég résztulajdonosaként jelentős tapasztalatokkal rendelkező szakterületi fejlesztő, kutató és oktató kiemelten az állattenyésztés és a húsfeldolgozás minőségügyi és szervezési kérdései vonatkozásában.
 

Pádár Zoltán

Nagy tapasztalattal rendelkező élelmiszeripari szakember, főként a húsipari területen. Tevékenysége elsősorban a rendszer felügyelet, a gyakorlatorientált oktatás és továbbképzés területeire terjed ki.

 

Dúl Nándor

Okleveles közgazdász, minőségügyi szakember. Érdeklődése, gyakorlati és kutatási tevékenysége jelenleg a minőségirányítás, információtechnológiai fejlesztések területeire és átfogóan szervezetfejlesztési kérdésekre irányul, különös tekintettel az élelmiszer kereskedelemre.

 

 

Ügyfélkapu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés